Tessely Zoltán

BicskeSzent István út 1.3. választókerület
2017 May. 25 12:30

Ercsi Református Gyülekezet segélyakciója

Szeretném Önökkel megosztani Darvas-Tanácsné Novák Eszter lelkipásztor asszony híradását az adománygyűjtésükről, amely Istennek hála immár országossá vált, rengeteg édesanya, nagymama, baba-mama csoport támogatja. Kérem Önöket, hogy amennyiben lehetőségük van, csatlakozzanak a támogatók sorába:

„Az Ercsi Református Gyülekezetünk gyűjtést indított a kárpátaljai Beregszász és Nagyszőlős kórházának gyermekosztálya elfelejtett, árva kis lakói és a beregszászi bentlakásos óvoda számára. A következőket gyűjtjük május végéig az ercsi református parókián, vidékiek csomagot szintén erre a címre küldhetnek (Ercsi Református Missziói Egyházközség; Ercsi, Dózsa György út 32.).

• pelenka
  • bébiétel
  • cumisüveg
  • cumi
  • baba/gyermek tisztálkodási szerek
  • popsitörlő
  • gyermeklepedő
  • gyermektakaró (vékonyabb és vastagabb egyaránt, elsősorban 100*65-ös méretben
  • újszülött kortól 2 éves korig ruhanemű
  • mosható babajáték
  • lázmérő
  • inhalátor
  • babaágy
  • rácsvédő a babaágyhoz
  • magyarnyelvű mesekönyv
  • foglalkoztató füzet
  • rajzeszközök
  • rajzlap

Amennyiben valakinek módjában áll, abban az esetben természetesen pénzadományt is szívesen fogadunk, ami a gyógyszerekhez való hozzájutáshoz lenne számukra nagyon szükséges:

Bankszámla: 57700012-10161481

Közleményként a "Kárpátalja" szót kérjük beírni.

Számlatulajdonos: Ercsi Református Missziói Egyházközség Ercsi és Vidéke Takarékszövetkezet

A 0670-3509394-es számon továbbra is bármikor szívesen adok további információt, akik pedig Budapesten tudják leadni adományukat Király Ágit keressék a 0620-3242617-es számon, akinek pedig jobb a XII. kerület, ők Marton Kingánál jelezzenek a 0630-4169049-es számon és a Krisztinavárosi Bölcsődében leadhatják adományukat.

Köszönet minden segítségért!

Darvas-Tanácsné Novák Eszter lelkipásztor"

Tessely Zoltán

Bicske, Szent István út 1.
eseménynaptár